Maison de la participation

De Gemeentewijzer beantwoordt al uw vragen in verband met gemeentelijke administratieve stappen. In onze onthaalruimte vindt u eveneens een grote verzameling informatiebrochures over de gemeente, verenigingen, activiteiten en andere.

Een administratieve wegwijzer : hebt u uw identiteitskaart verloren en weet u niet wat gedaan ? Hebt u een vergunning of een document nodig en weet u niet hoe het te verkrijgen ? De Gemeentewijzer staat tot uw dienst en helpt u naar de gepaste administratieve dienst.

Raadpleeg onze lijst met veelgestelde vragen. U vindt er misschien de uwe terug. Zo niet, breng ons een bezoek en wij helpen u met plezier verder.

Een informatiedienst : de Gemeentewijzer stelt praktische informatie ter beschikking van de inwoners, zoals het Gemeentelijk Repertorium, de Sportgids, een gemeenteplan, enzovoort. Steeds vaker laten organisaties en verenigingen er ook hun folders achter om activiteiten aan te kondigen.

Klik hier om de lijst te raadplegen met beschikbare documenten in de Gemeentewijzer en aarzel niet om ons een bezoekje te brengen.

De Gemeentewijzer ontvangt u in de Wayezstraat 94, van maandag tot vrijdag van 8u30 tot 14u.

  • Voorstelling Gemeentewijzer