Wilt u iets doen samen met de buurtbewoners ? Werk dan een project uit en geef uw wijk een nieuwe adem ! Leefmilieu Brussel ondersteunt duurzame collectieve burgerinitiatieven. Projecten geselecteerd in het kader van de oproep "Vooruit met de wijk" kunnen in aanmerking komen voor begeleiding en financiële steun tot € 15.000.

Om u te helpen zo goed mogelijk te beantwoorden aan deze projectoproep maar ook om uw doelstellingen en uw project te verfijnen, stelt Leefmilieu Brussel u 2 informatiesessies voor, waarbij u met de steun van een team ervaren coaches in groep en met de andere beheerders kunt nadenken over uw idee, uw project beter kunt uittekenen, u uw keuze van het ondersteunende luik beter kunt richten en indien nodig hulp kunt krijgen om het formulier in te vullen.

Deelnemen aan deze vergaderingen is niet verplicht, maar ten zeerste aangeraden om u maximaal de kans te geven steun te krijgen.

Datums : 15 juni en 19 september 2017 om 18u30
Plaats : BEL (Thurn & Taxis)
Gelieve u in te schrijven :  environnement.brussels.&lang=fr' href="ecocons environnement.brussels.&lang=fr">ecocons environnement.brussels

Meer info op de website van Leefmilieu Brussel.

  • "Een nieuwe toekomst voor het Biestebroekdok" - Het BBP werd aangepast en aangevuld !
  • « Een nieuwe toekomst voor het Biestebroekdok »
  • Bijeenkomst van de duurzame burgerinitiatieven in Brussel
  • Dag met ontmoetingen, activiteiten en vrijwilligerswerk
  • Dag van de buren op de Verzetsplein