Thema : Solidariteit als middel tegen de crisis

Maandag 12 oktober : Officiële openingsceremonie in Schaarbeek

Gezamenlijke openingsceremonie van de week voor de 19 Brusselse gemeenten.

Dinsdag 13 oktober : Inhuldiging van de sociale kruidenier van Filet, vzw.

Om 14u in het sociaal centrum "Duivenmelkers", in het park achter de Duivenmelkersstraat. Doe mee aan onze actie ! Hoe meer onbederfbare levensmiddelen we inzamelen tegen vrijdag 16 oktober, hoe hoger we de temperatuur van de Anderlechtse solidariteit kunnen laten stijgen.

Donderdag 15 oktober : Conferentie over zware schuldenlast met het OIVO

19u - "Maison de la Laïcité", Veeweidestraat 38 Conferentie georganiseerd door "Les Amis de la Morale Laïque", in samenwerking met het FDML.

Vrijdag 16 oktober : Solidariteitsforum

Polyvalente zaal Curohall en gebouwen van vzw Beeldenstorm, Bergensesteenweg 145 Van 13u tot 19u : Stands van verenigingen en gemeentediensten, ruimte voor de stem van de burger, snacks Om 14u en om 16u : 2 workshops Huisvesting en energie : debat met specialisten over huisvesting, isolatie en energiebesparing. De solidaire burger : rondetafelconferenties met vertegenwoordigers van 4 solidariteitsinitiatieven waarin de burgers een actieve rol hebben (het lokale uitwisselingssysteem, de gezamenlijke spaarprojecten in Kuregem, de gemeenschappelijke tuin van de Luizenmolen en een solidaire aankoopgroep) 19u : Officieel slot van het forum door de burgemeester, gevolgd door een receptie met muzikale animatie

"Les Menus Plaisirs du Roy" Waar : Molièrezaal, d’Aumalestraat 2 20u : spektakel, aangeboden door de cultuurdienst. Inlichtingen en inschrijvingen gratis via 02/526.83.33

Zaterdag 17 oktober : "Place aux enfants"

Van maandag tot vrijdag : tentoonstelling van de kunstwerken rond het thema solidariteit

Waar : Participatiehuis, Wayezstraat 94 Van 8u30 tot 14u kan je de werken van de plaatselijke verenigingen komen bewonderen en stemmen op jouw favoriet.

  • Programma 2008
  • Programma 2009
  • Programma 2010
  • Programma 2011
  • Programma 2012