De gemeente heeft de realisatie van het BBP Biestebroek ondernomen. Het studiebureau "Aries-Buur", aangeduid om deze missie uit te voeren werkt in de zone afgebakend door : Klein Eilandstraat, Industrielaan, Ontwikkelingsstraat, Biestebroekkaai, François Ysewijnsstraat, een loodrechte op de Bergense steenweg uitgezonderd percelen nrs 602-604, Bergense steenweg, Raymond Vander Bruggenlaan, Scheutveldstraat, Orchideënstraat, Oud Stationstraat, Emiel Carpentierstraat, Electriciteitsstraat en de spoorweg.

Op initiatief van de Schepen van Stadsontwikkeling Anne-Marie Vanpévenage, de gemeentelijke overheden in samenwerking met het studiebureau Aries-Buur, nodigen de burgers uit op een Publieke informatiezitting om de werkmethodologie voor de ontwikkeling van het Gemeentelijk ontwikkelingsplan voor te stellen gevolgd door een Rondleiding van de site. Het objectief is natuurlijk het woord te geven aan de inwoners alsook de eigenaars, de uitbaters en de uitbreiders van de site om hun verwachtingen vast te leggen betreffende de toekomst van hun wijk.

De publieke informatievoorstelling, het starten van het bezoek en de debrefieng-sessie van het bezoek (tijdens de lunch) zullen plaatsvinden in het Participatiehuis, Wayezstraat 94 - 1070 Brussel op zaterdag 14 januari 2012
van 9u30 tot 13u.

Inschrijving : stadsontwikkeling anderlecht.irisnet.be met de vermelding « BBP Biestebroek - 14/01/12 ».

  • AUTOLOZE ZONDAG
  • Activiteiten voor kinderen op het Participatiehuis
  • Agenda 21 - Algemeen forum van de 2de fase “Doelen en actiepistes”
  • Agenda 21 - Burgerworkshop "Duurzame Gemeente"
  • Agenda 21 - Burgerworkshop "Duurzame Gemeente"